15 de desembre del 2012

Cors solidaris



L'Associació Puigcerdà Patchwork ha col·laborat amb l'entrega de divuit cors solidaris a l'Associació gAmis (http://www.gamisassociacio.org/index.php). Aquests cors es donaran a les dones que pateixen càncer de mama ja que la seva forma és ideal per alleugerir el dolor postoperatori entre l'aixella i el braç.
D'aquesta manera, la nostra associació ha col·laborat amb el mercat solidari de l'Hospital Clínic que es celebra per recollir fons per la Marató de TV3.
Ens agradaria que no s'haguessin de fer servir mai però si algú en rep mai un, sàpiga que en aquests cors hi ha molta il·lusió, alegria i esperança.

******

La Associació Puigcerdà Patchwork ha colaborado con la entrega de dieciocho corazones solidarios a la Asociación gAmis (http://www.gamisassociacio.org/index.php). Estos corazones se darán a las mujeres que padecen cáncer de mama ya que su forma de corazón es ideal para aliviar el dolor post-operatorio entre la axila y el brazo.
De esta manera, nuestra asociación ha colaborado con el mercado solidario del Hospital Clínic que se celebra para recaudar fondos para la Marató de TV3.
Nos gustaría que no se dieran a nadie pero si alguien recibe alguno que sepa que en estos corazones han mucha ilusión, alegría i esperanza. 

Puigcerdà Patchwork

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici