2 de desembre del 2012

Ja teniu preparat el calendari d'advent?

El temporal ens ha deixat aquesta imatge de la comarca. Realment fa un dia per passejar-se i sentir el fred a les galtes. Ja al vespre, quan el sol cau i es fa fosc, és un bon dia per dedicar-se a treballar.
Aquest cap de setmana comença el compte enrere cap a Nadal. Segur que encara que hi ha molts treballs per acabar en tenim alguns que tal dia com avui surten del seu amagatall per fer que cada dia sigui un dia especial.
Aquest calendari d'advent el va fer la Dolors per les seves nétes que ja han començat a descobrir què s'amaga rere cada un dels números.

******

El temporal nos ha dejado esta imagen de la comarca. Realmente hoy es un día ideal para pasearse y sentir el frio en las mejillas. Al atardecer, cuando la oscuridad invade nuestras calles es el momento para ponerse a trabajar.
Este fin de semana empieza la cuenta atrás hacia Navidad. Seguro que hay trabajos por acabar pero seguro que tenemos algunos que tal día como hoy salen de su escondite para que cada día sea especial.
Este calendario de adviento lo hizo Dolors para sus nietas que ya han comenzado a descubrir que es lo que se esconde detrás de cada uno de los números.




Puigcerdà Patchwork

Etiquetes de comentaris: , ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici