14 de desembre del 2012

Postals de Nadal






Ja s'apropen les festes i sempre és un bon moment per donar notícia a aquells que més ens estimem. Sembla que la tradició de les postals es perd substituïda per mails, missatges al Facebook o un sms però, i la il·lusió que fa obrir la bústia de casa i trobar una postal?
Ahir va ser la nostra patrona, Santa Llúcia i no podria ser d'una altra manera que les nostres postals fossin creatives i tinguessin el fil i l'agulla com a protagonistes. I vosaltres, feu les postals artesanalment?

******

Se acercan las fiestas y siempre es un buen momento para comunicarnos con aquellos a quien más queremos. Parece que la tradición de las postales se está perdiendo substituida por emails, mensajes en el Facebook o en cortos sms pero, y la ilusión que nos da cuando abrimos el buzón de casa y encontramos una postal?
Ayer fue nuestra patrona, Santa Lucía y no podría ser de otro modo que nuestras postales fueran creativas y tuvieran el hilo y la aguja como protagonistas. Y vosotras, hacéis las postales artesanalmente? 

Etiquetes de comentaris: , ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici