16 de desembre del 2012

Sopar de Nadal

Ja és tradició fer el sopar de Nadal. Amb l'empresa, els companys del gimnàs o els amics amb qui compartim les aficions.

******

La cena de Navidad ya es una tradición. Con la empresa, los compañeros del gimnasio o los amigos con quien compartimos aficiones.


Aquest divendres vàrem anar a sopar. Un sopar que malgrat tingui el títol de sopar de Nadal típic i característic no s'hi assembla ni per casualitat. Ho dic jo que he anat a sopars d'empresa avorridíssims i que encara avui estic al·lucinada pel bon ambient, l'amistat i el fart de riure que ens vàrem fer aquest divendres.

******

Este viernes fuimos a cenar. Una cena que aunque tiene el título de cena de Navidad típico y característico no se le parece en nada ni por casualidad. Lo digo yo que he ido a muchas cenas de empresa aburridísimas. Aún hoy estoy alucinada del buen ambiente, la amistad y las risas que este viernes no paraban.


També és típic l'amic invisible que n'hi va haver, és clar! Però no és aquesta la grandesa del sopar sinó que l'autèntica sorpresa és veure com un grup de cinc noies ha pensat l'una amb l'altra fent un petit detall. Una petita sorpresa plena de creativitat des de l'embolcall fins al regal que fa d'aquest sopar un vespre que no oblidarem mai.    

******

También es típico el amigo invisible que por supuesto lo hubo. Pero este no fue la grandeza de la cena sinó que la auténtica sorpresa es ver como un grupo de cinco chicas piensan la una en la otra realizando un pequeño detalle. Una pequeña sorpresa llena de creatividad desde el emboltorio hasta el regalo que hará que no olvidemos nunca la noche del viernes.  


Puigcerdà Patchwork

Etiquetes de comentaris: ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici