8 de febrer del 2013

Any de neu, any de Déu!



Arribem a divendres amb una setmana molt emocionant. Primer perquè feia molts anys que no gaudíem de les nevades d'aquest any i després perquè aquest dissabte celebrem el segon taller d'hivern.


La veritat és que la neu, encara que preciosa sobre els teulats, ha fet que s'aplacés la rua de carnestoltes que sempre és molt lluïda. De totes maneres, segur que avui als patis de les escoles més d'una bola de neu volarà.

El taller de demà estarà dedicat al Redwork. Aprendrem a fer aquests brodats de fil vermell per poder decorar els nostres treballs. Aquest l'ha fet la Dolors i s'escau perfectament amb el dia que fa avui. Serem moltes noies, bastants més que al darrer taller. Això deu ser una bona senyal, oi?
Diuen que any de neu, any de Déu!

******

Llegamos al viernes con una semana muy emocionante. Primero porque hacía muchos años que no disfrutábamos de las nevadas de este año y después porque mañana celebramos el segundo taller de invierno.


La verdad es que la nieve, aunque preciosa sobre los tejados, ha hecho aplazar el desfile de carnaval que siempre es muy llamativo. De todos modos, seguro que hoy en los patios de las escuelas más de una bola de nieve volará.


El taller de mañana está dedicado a Redwork. Aprenderemos a hacer estos bordados de hilo rojo para poder decorar nuestros trabajos. Estos los ha hecho Dolors para decorar la Navidad pero el redwork se puede aplicar a todo tipo de temas! Seremos muchas chicas, bastantes más que en el último taller. Esto debe ser buena señal, no?


Dicen que año de nieves, año de bienes! 

Puigcerdà Patchwork

Etiquetes de comentaris: , , , ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici