11 de febrer del 2013

Cap de setmana de neu i redwork!



Cap de setmana de neu i de taller de patchwork. La neu d'aquesta darrera setmana ens ha deixat un paisatge de conte, fotografies de país septentrional que hem acompanyat amb una bona tarda de patchwork.

******

Fin de semana de nieve y taller de patchwork. La nieve de esta última semana nos ha dejado un paisaje de cuento, fotografías de país septentrional que hemos acompañado con una buena tarde de patchwork.



En aquesta ocasió vam ser 26 alumnes amb 5 professores entregades. L'assignatura: redwork. Aquest treball desenvolupat a partir de fil vermell sobre una tela ens servirà per muntar finalment un guardaagulles de luxe.
******
En este segundo taller éramos 26 alumnas con 5 profesoras entregadas. La asignatura: redwork. Este trabajo se desarrolla a partir de un dibujo que se resigue sobre la tela. Además, este dibujo nos servirá para montar finalmente un guardagujas de lujo.


Les alumnes vam estar treballant tota la tarda i malgrat no vam acabar el projecte ens ho vam passar d'allò més bé ja que tothom sap que cosir és una teràpia, cosir en companyia és la felicitat!
******
Las alumnas estuvieron trabajando toda la tarde y aunque no acabamos el proyecto nos lo pasamos estupendamente ya que todo el mundo sabe que coser es una terapia, coser en compañía es la felicidad!





Puigcerdà Patchwork

Etiquetes de comentaris: , ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici