3 de febrer del 2013

Un Log Cabin diferent!



A cada casa d'una aficionada al Patchwork hi ha un Log Cabin. És una de les tècniques anomenades fàcils i que s'aprèn ràpidament.

******

En cada casa de una aficionada al Patchwork hay un Log Cabin. Es una de las técnicas llamadas fáciles y que se aprende rápidamente.


En aquest cas la Dolors va fer aquest quilt per regalar a un dels seus fills. Està fet amb tons de blau i blanc i es regeix per 28 blocs que un cop cosits en forma de Log Cabin s'han tallat diferentment per aconseguir aquest efecte. El fet de tallar-los per tornar-los a cosir però alternats uns amb els altres és el que fa que aquest quilt no ens deixi indiferents.

******
En este caso Dolors hizo este  quilt para regalar a uno de sus hijos. Está hecho con tonos de azul y blanco y se rige por 28 bloques que una vez cosidos según la técnica del Log Cabin se han cortado de diferente forma para conseguir este efecto. El hecho de cortarlos para volverlos a coser de forma alterna unos con otros hace es lo que hace que este quilt no nos deje indiferentes. 




Puigcerdà Patchwork

Etiquetes de comentaris: , ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici