17 d’abril del 2013

Gallines del taller


 

Seguim amb l'afició per les gallines. Al tercer taller que hem fet aquest hivern vam treballar la tècnica del log cabin. Amb dos log cabins vam fer aquesta gallina.
******
Seguimos con la afición por las gallinas. En el tercer taller que hemos hecho este invierno hemos trabajado la técnica del log cabin. Con dos log cabins hicimos esta gallina.



Ja us vam ensenyar la gallina de l'Imma, avui us ensenyem la gallina de la Montse, de la Mari i la de la Sandra. A més, n'afegim dues molt especials: les que ha fet la Glòria per als seus fills. Ella no ha utilitzat els cotons que fem servir normalment, ha fet servir la roba del seu fill i de la seva filla per donar-li més sentiment. Un molt bon regal! 
******
Ya os enseñamos la gallina de Imma, hoy os enseñamos la gallina de Montse, de Mari i de Sandra. Además, añadimos dos gallinas muy especiales: las que ha hecho Glòria para sus hijos. Ella no ha utilizado los algodones que usamos normalmente, ha usado la ropa de su hijo y de su hija para darle más sentimiento. Un regalo estupendo!  

Puigcerdà Patchwork

Etiquetes de comentaris: , , , , ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici