6 de maig del 2013

Cosidor de butxaca: Fina



Aix! Setmana de taller, quins nervis! Aquest dissabte 11 tenim el penúltim taller d'aquesta primavera dedicat al Jardín de la abuela però mentre, hem començat a rebre el resultat del taller del mes d'abril dedicat a la tècnica del crazy amb la qual vam fer un cosidor de butxaca.

******

Aix! Semana de taller, qué nervios! Este sábado 11 tenemos el penúltimo taller de esta primavera dedicado al Jardín de la abuela pero mientras, hemos comenzado a recibir los resultados del taller del mes de abril dedicado a la técnica del crazy con la que hicimos un costurero bolsillo.

Avui us presento el mini-cosidor de la Fina. Quina combinació! Els tons verds emmarcats amb un biaix de color mostassa ens traslladen a la primavera de Provença. No hi poden faltar les floretes que entre el violeta i el groc fan d'aquest costurer un jardí preciós.

******

Hoy os presentamos el mini-costurero de Fina. Qué combinación! Los tonos verdes enmarcados con un bies color mostaza nos traslada a la primavera de Provenza. No pueden faltar las flores que entre el violeta y el amarillo hacen de este costurero un jardín precioso.  


Moltes felicitats Fina!

******

Muchas felicidades Fina!

Puigcerdà Patchwork

Etiquetes de comentaris: , ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici